Kontakt

Kontakt oss for påmelding

Reserver plass i turprogrammet allereie no, eller ta kontakt for andre datoer på forespørsel.
Bruk kontaktskjema under eller epost kjartan.haugen(at)gmail.com.
Følg oss gjerne på facebook eller instagram.

Kontaktskjema

Send en e-post. Alle felt merket med stjerne (*) må fylles ut.

Diverse informasjon


Om oss

Kjartan Haugen

Kjartan er oppvokst i Granvin og har brukt storparten av fritida si på å utforske det som er å oppdrive av toppturar i nærområdet, og kjenner fjellene på Vestlandet godt - sommar som vinter. Kjartan har guida mange turar dei siste 5-10 årene, flest toppturar på ski, men og trugeturar og fotturar.
Hardangerfavoritt: Oksenhalvøya (helst i solnedgang og slusjføre), Storeflåtten og Osafjellet.
www.turogfoto.no

Audun Brekke

Audun bur på Brekke gard, har hytte på Skykkjeset innerst i Skaftedalen, og har dermed heile Raundalsryggen å boltre seg i! Audun er svært fjellvant og er på skitur både om ettermiddager og helger. Favorittfjell: Sørsida av Horndalsnutenwww.tur.tips

 

Turomtale

"Vi var tre fjellvante venner som gikk med Hardanger Fjellguide på randonnè-tur til Ingebjørgnuten i april. For det første var dette en fantastisk fin tur: fint, og lett terreng å gå i, storslagen utsikt, og et imponerende skue over Sørfjorden/Hardangerfjorden da vi sto på toppen på 1210 moh. For det andre, gjorde Kjartan dette til en veldig hyggelig og godt organisert tur: Super hyggelig guide som kan sine saker, med god innsikt både i lokale forhold, og også hyggelig å ha med på tur! We'll be back!"

- Willhelm Mohn -

"Vi hadde en absolutt nydelig opplevelse i fjellet i går og var superhappy med Kjartan!! Han la opp en tur som passet oss perfekt - selv med et litt utfordrende utgangspunkt med en gruppe med 3 litt ulike ferdigheter og erfaringer? Helt topp på alle måter! Håper vi får anledning til å komme tilbake, randonnée ga veldig mersmak!"

- Karine Storaker Braaten -


"En stor takk for flotte turer i helga. Vi 5 storkoste oss som deltakere på fjordsafari / topptur Oksen, hvor vi møtte to hyggelige, oppmerksomme, imøtekommende med mye kunnskap om området og om det å gå topptur. Dagen etter fikk gruppen vår være med Kjartan til Osafjellet. Flott skikjøring tilpasset vår gruppe. Et fantastisk vær og mye bra skiføre bidro til en fantastisk helg. Vi satte også stor pris på flotte bilder som ble tatt på turen. Bestiller gjerne guiding med dere en annen gang :-)"

- Nina Sølie Halvorsen -

Følg oss gjerne på facebook eller instagram.